top of page

Winterzonnewende herbronningsdag

21 december 2023

9u30-16u30

Het boslicht Kasterlee

De winterzonnewende (21-22 december) is letterlijk en figuurlijk een ommekeer, een transformatiemoment. Op het moment dat de nachten het langst zijn, vieren we ook de terugkeer van het licht. Het kan ook op persoonlijk / spiritueel vlak een keerpunt zijn, een uitnodiging om nieuwe keuzes te maken. De winterzonnewend is dus een ideaal moment om naar binnen te keren en in jezelf te onderzoeken wat je wil transformeren in je leven. Wat houd jou tegen op je pad? Wat mag je loslaten? Wat helpt je om nog meer jezelf te zijn, jouw levensmissie in de wereld te zetten? Wat mag je helemaal gaan omarmen?

Doorheen deze dag verweven we transformerend tekenen, intuïtieve dans en aanwezig zijn in de natuur om deze beweging naar binnen te maken, een transformatieproces uit te nodigen, een wedergeboorte te vieren.

 

TIMING
9u15-9u30: welkom
9u30: landen met thee - sharing - natuur
10u-12u30: voormiddagprogramma met intuïtieve beweging/dans & transformerend tekenen
12u30-13u30: lunch & verbindend natuurmoment
13u30-16u: namiddagprogramma met intuïtieve beweging/dans & transformerend tekenen
16u: afrondend moment natuur & sharing
16u30: einde

 

BIJDRAGE
Voor de hele dag inclusief lunch (soep - brood - spreads), thee & versnapering: 90 €

Je betaalt 40 € vooraf om je plekje te reserveren (beperkt aantal plekjes!). Ter plekke betaal je de dag zelf nog 50 € cash.

Plekje reserveren kan via:
https://hipsy.be/shop/31804-winterzonnewende-herbronningsdag
of een mailtje naar info@abun-dance.be

Ben je er heel graag bij, maar weerhoudt het financiële je ervan om deel te nemen? Neem even contact met ons op, dan kijken we samen wat wel haalbaar is.

OVER REINHILDE
Reinhilde is als psychotherapeute experte in het begeleiden van transformerend tekenen. Het proces van transformerend tekenen start met een meditatie, waarna we gaan tekenen met de ogen gesloten en met beide handen. Door deze manier van tekenen kunnen we op een diep niveau aan de slag gaan met wat speelt in onszelf. Het doel is om onszelf vrij te maken en een bedding te geven voor wie we werkelijk zijn. Het is steeds verrassend te zien welke nieuwe werkelijkheid het voor ons opent.

OVER HANNE
Hanne is als natuur- en danscoach experte in het begeleiden van individuele processen via intuïtieve beweging en betekenisvolle ervaringen in de natuur. Ze zal ons begeleiden in vloeiende dansreis en in de verbinding met de winterse natuur om zo bij een diepere connectie met ons lichaam en onze ziel te komen. Zowel de wijsheid van ons eigen lichaam, als de spiegeling van onze innerlijke wijsheid in de natuur zullen inspirerende wegwijzers vormen tijdens deze transformatiedag.

bottom of page