top of page

Met dank aan alle mensen met wie ik mocht samenwerken:

21622156_1451421488289255_1824752041_n.j
"Mijn zus en ik zochten al jaren hulp en vinden nu pas, met de hulp van Reinhilde, onze innerlijke kracht." F.G.

"Ik heb vele jaren diverse therapieën bij diverse psychologen gevolgd. Helaas zonder al te veel resultaat. De aanpak van Reinhilde gaat zo diep dat er fundamenteel iets wijzigt bij mij. Eindelijk bereik ik wat ik wil." D.V. 

"Wanneer ik in een sessie brainspotting ben, kom ik in een tijdloos en ruimteloos gevoel. Met behulp van de begeleiding van Reinhilde kan ik diep in mezelf gaan en komen antwoorden spontaan naar boven. Dit heb ik nooit eerder kunnen ervaren. Ook had ik nooit kunnen denken dat het innerlijk werken duidelijk in mijn leven veranderingen teweeg brengt." C.G. 
Het voelt voor mij als thuis komen in een veilige omgeving.Gehoord en begrepen worden.

En dan ook verder geholpen worden ,op een manier eigen aan Reinhilde en oh zo helend! Ik ben  zo dankbaar! M.V.

P1000687.JPG
21552172_1451421538289250_763984186_n.jp

In het verleden volgde ik sessies voor sociale angsten bij diverse psychologen. Ik merkte echter dat er onderliggend andere problemen waren die me jaarlijks richting depressie duwden. Aanvankelijk enkel in de winterperiode, maar later ook in de loop van het jaar. Via mijn vriendin kwam ik terecht bij Reinhilde, die op een heel andere manier tewerk gaat dan de klassieke psychologen. Er wordt gezocht naar de oorsprong van de problematiek; door bepaalde patronen te herkennen geraakten we via korte gesprekken en herinneringen dichterbij de oorsprong van mijn terugkerende problemen en proberen we mijn mentale reflexen te herprogrammeren met behulp van moderne technieken. De gebruikte technieken zijn niet alledaags en kunnen daarom aanvankelijk vragen opwekken, maar elke keer opnieuw leveren ze resultaat. Iedere sessie focussen we ons op hetgeen op dat moment het meest relevant is. Ik merk alvast heel wat beterschap en boek regelmatig een sessie in voor verdere opvolging. Op termijn ben ik er zeker van dat ik nog vrijer en positiever in het leven zal staan en op die manier mijn doelen zal bereiken, in plaats van ter plaatse te blijven trappelen. 

Reinhilde is als therapeut erg goed afgestemd op haar cliënten en weet haarfijn de juiste interventie te kiezen die je verder helpt in je groeiproces. Ze zet de intelligentie van het lichaam uitstekend in een zorg daarmee voor snelle doorbraken.

Ze heeft een ongeziene diepgang. En zal je ook eerlijk vertellen als ze jou niet verder kan helpen. Ik verwijs graag naar haar door! Anna

bottom of page