Met dank aan alle mensen met wie ik mocht samenwerken:

"Dankzij therapie te volgen bij jou is er zoveel duidelijk geworden... Na de bevalling van mn 3de kindje ben ik onderuit gegaan. Blijkbaar speelde er nog heel erg veel mee van mn eigen kindertijd en ver daarvoor. Samen heb ik veel kunnen verwerken en helen. Ook rond hoogsensiviteit is er veel klaarheid gekomen. Ik ken mezelf veel beter. Door echt diep te helen door verschillende technieken en gesprekken is mijn basis veel steviger geworden en mijn draagkracht gegroeid! Ik voel veel respect en dankbaarheid voor de betrokkenheid en ondersteuning van je. Dankjewel! "A.U.
21622156_1451421488289255_1824752041_n.j

"Ik ben erg dankbaar voor alle veranderingen die de therapie met zich heeft meegebracht. Mijn hoofd wist vaak goed wat er aan de hand was, doch bleef ik vastzitten in dezelfde patronen. Dankzij de sessies met jou veranderde er iets diep vanbinnen, iets blijvend. Ik had nooit het gevoel belangrijk te zijn, erbij te horen en graag gezien te worden. Sinds enkele weken heb ik een diepgaander contact met anderen en voel ik dat anderen mijn aanwezigheid appreciëren. Naast de veranderingen wil ik je ook bedanken voor je pure aanwezigheid tijdens de gesprekken. Jouw warme, oprechte houding geeft me vertrouwen in mezelf en in de wereld. Jij helpt me stilstaan bij wat ECHT telt". F.P.

"Ik ben enorm dankbaar dat Reinhilde op mijn pad gekomen is. Ik ben bij haar terechtgekomen op een moment dat ik zowel fysiek als mentaal helemaal op was. De therapieën die ze me heeft aangeboden, hebben me geholpen mezelf te vinden en van hieruit fysiek en mentaal helemaal op te knappen. Bij Reinhilde voelde ik me steeds veilig en gewaardeerd, de sessies betekenen enorm veel voor me. Sinds ik Reinhilde heb leren kennen, is mijn leven op zo een mooie manier veranderd. Mensen uit mijn omgeving merken op hoe ik gegroeid en beter geworden ben. Ik kan het iedereen aanraden, het is het mooiste geschenk dat je jezelf kan geven 😊". J.B.
"Mijn zus en ik zochten al jaren hulp en vinden nu pas, met de hulp van Reinhilde, onze innerlijke kracht." F.G.
P1000687.JPG

"Na een woelige periode in mijn leven, kwam ik in een depressie terecht. Het was geen gemakkelijke tijd, maar ik kreeg goede medische en psychologische begeleiding en ik maakte vooruitgang in mijn ziekteproces. Op een gegeven moment merkte ik dat er nog dingen 'vast' zaten maar dat ik ze met psychotherapie niet aan kon raken. Ik had het gevoel dat ik verder moest gaan dan woorden, dat ik mijn ratio voorbij moest. Toen kwam ik bij Reinhilde terecht. Reinhilde werkte op een diep en onbewust niveau. Ik kon rationeel niet altijd vatten of begrijpen wat er tijdens de sessies gebeurde, maar dat was niet erg. Ik voelde me veilig bij Reinhilde, durfde me open te stellen en vertrouwde haar. En... de therapie hielp. Bedankt Reinhilde! "D.F.

21552172_1451421538289250_763984186_n.jp

"Ik heb vele jaren diverse therapieën bij diverse psychologen gevolgd. Helaas zonder al te veel resultaat. De aanpak van Reinhilde gaat zo diep dat er fundamenteel iets wijzigt bij mij. Eindelijk bereik ik wat ik wil." D.V. 

"Wanneer ik in een sessie brainspotting ben, kom ik in een tijdloos en ruimteloos gevoel. Met behulp van de begeleiding van Reinhilde kan ik diep in mezelf gaan en komen antwoorden spontaan naar boven. Dit heb ik nooit eerder kunnen ervaren. Ook had ik nooit kunnen denken dat het innerlijk werken duidelijk in mijn leven veranderingen teweeg brengt." C.G.