top of page
254737346_2588616171272861_5847035540299395269_n.jpg

Familieopstellingen

 

Voorlopig zijn er geen workshops familieopstellingen gepland

Verlang je ernaar bewuster in het leven te gaan staan? 
Ben je bereid om je patronen te doorbreken? 
Wil je graag kennis maken met een krachtig middel om je blinde vlekken zichtbaar te maken?  

 

Dan ben je welkom op deze kennismakingsdag waarin je in de voormiddag via enkele systemische oefeningen de werkwijze kan ontdekken, waarover we dan even kunnen praten tijdens een lekkere biologische en vegetarische lunch waarna we in de namiddag één of meerdere opstelling kunnen meemaken. 

 

Deze workshop zal plaats vinden te Heikant 39, 3390 Houwaart.   

Prijs voor deze workshop (lunch met soep en brood inbegrepen): een vrije bijdrage met een richtprijs van 60 euro en 60 euro extra voor diegenen die een eigen opstelling ontvangen. 

  

Meer informatie en inschrijven via reinhildebuys@hotmail.com

 

Hartelijk welkom! 

Reinhilde en Ann 

 

WAT is een familieopstelling? 

Een krachtig middel om onderliggende structurele patronen in je leven zichtbaar te maken. 

Het maken van een familieopstelling is een vorm van psychotherapie die in West-Europa geherintroduceerd werd door de Duitser, Bert Hellinger. Hij kwam als West-Europeaan in aanraking met deze werkwijze toen hij werkzaam was als missionaris in Zuid-Afrika.  

Een familieopstelling is een therapeutische sessie waarbij een deelnemer een vraag inbrengt waar hij of zij helderheid over wil krijgen. Volgens Bert Hellinger dragen we heel wat destructieve patronen, houdingen en overtuigingen mee uit onze familie van herkomst. Onze voorouders hebben ons niet enkel onze genen maar ook hun gedachtegoed meegegeven. Deze onbewust geërfde mindset, die van generatie op generatie werd doorgegeven, kan heel wat saboteren. Een familieopstelling geeft inzicht in je eigen, steeds terugkerende patronen, laat ons zien welke plek we in onze familie innemen, welke verborgen verbanden er zijn en wiens lot we misschien onbewust dragen maar vooral toont het manieren om je liefdevol los te maken uit een verstrikking en verborgen, belemmerende invloeden in de familie en voluit je eigen leven te gaan leiden. De methode is zonder oordeel; het ene is niet beter dan het andere. Het resultaat is een diepgaande heling op zielsniveau.  

bottom of page